SuperHotSpot

SuperHotSpot

SuperHotSpot je Vaša fizička lokacija na kojoj Vaši klijenti dobijaju besplatan pristup bežičnom internetu, Wi Fi tehnologijom, preko Vaše bežične mreže i Vašeg rutera povezanog sa Vašim distributerom internet usluga.

Vaš SuperHotSpot korisnicima omogućava jednostavan pristup internetu isključivo ako mu pristupe putem jedne od odabranih društvenih mreža (Facebook, Twiter, Instagram, Google+) ili e-mail adrese, i sve to bez zahtevanja komplikovane lozinke. Na taj način se Vaš SuperHotSpot povezuje se korisnikom i sa njim ostvaruje personalnu internet komunikaciju. Veoma brzo Vaš SuperHotSpot će vam napraviti bazu internet adresa i naloga sa kojima je povezan, a Vi ćete sami određivati multimedijalni sadržaj koji će se slati klijentima (fotografije, video i tekst).

Vaš SuperHotSpot prati statistiku Vaših klijenata: vreme poseta, pol, životno doba i mesto stanovanja, tako da možete na osnovu tih podataka praviti ciljane kampanje promovisanja Vaših proizvoda, usluga, brenda, slogana ili akcija.
SuperHotSpot poseduje sistem “kontrole zloupotreba”, koji zabranjuje neželjene i protivzakonite aktivnosti korisnika i izbegava zloupotrebu Vaše Wi Fi mreže i IP adrese, a to se sve češće dešava sa nezaštićenim HotSpot sistemima (pretnje javnim ličnostima, manipulacija sa zabranjenim video i foto sadržajima, širenje internet virusa…).

SuperHotSpot je najjednostavniji, najbezbedniji, najjeftiniji, najefikasniji i najbrži način internet reklamiranja do sada.
Kompanija JuniorSecurity postala je ovlašćeni distibuter za Srbiju i Crnu Goru najboljeg evropskog HotSpot portala Tanaza koji se distribuira pod brendom SuperHotSpot.

U ponudi su tri SuperHotSpot paketa:
Paket S omogućava konekciju do 10 korisnika istovremeno
Paket L omogućava konekciju do 60 korisnika istovremeno
Paket XL omogućava konekciju do 100 korisnika istovremeno
SuperHotSpot uređaje dajemo na revers uz ugovor.
Servis uređaja je besplatan tokom trajanja ugovora.

Kontakti:
www.superhotspot.click
info@superhotspot.click
+381 (0) 60 60 20 502
+381 (0) 60 70 13 330