POLJOPRIVREDNI DRON USLUŽNI TRETMANI USEVA

Junior Agrar predstavlja inovativno rešenje za tretmane u poljoprivredi koje prkosi vremenskim uslovima i ostvaruje znatne uštede u proizvodnji. Upoznajte Poljoprivredni Dron DJI Agras T30.

Najvažnije osobine tretmana našim poljoprivrednim dronom:

  1. Velika preciznost i efikasnost: Sa Poljoprivrednim Dronom DJI T30, preciznost je garantovana. Njegova tehnologija omogućava tačno ciljanje tretmana. Gasna faza preparata i potisak elisa koji preparate pozicionira i ispod listova osiguravaju maksimalnu efikasnost i uštedu.
  2. Tretmani natopljenih parcela: Kada ostale mašine ne mogu u njive koje su natopljene vodom, a vlaga pogoduje razvoju bolesti, Poljoprivredni Dron T30 ne pravi kompromise. Njegova sposobnost letenja i brzog rada osigurava da vaši usevi budu zaštićeni bez obzira na stanje zemljišta.
  3. Bez gaženja useva: Traktori često ostavljaju tragove i oštećuju useve, naročito kada je zemlja nakvašena. Sa Poljoprivrednim Dronom T30, nema više brige o gaženju. Ovaj dron leti iznad vaših useva, pružajući precizne i efikasne tretmane bez ikakvog fizičkog kontakta sa biljkama.
  4. Noćni tretmani: Bez obzira na to da li je dan ili noć, Poljoprivredni Dron T30 je uvek spreman za rad. Njegova sposobnost letenja u svim uslovima osigurava neprekidne tretmane vaših useva, bez obzira na doba dana. Noćni tretmani su efikasniji, pogotovu leti kada su dnevne temperature visoke i utiču na neželjeno isparavanje preparata.
  5. Velike uštede: 20% veća efikasnost preparata, 8% veći prinos jer nema gaženja, 30% ušteda vode, 60% ušteda vremena, 70% ušteda goriva, 100% manja kontaminacija zemljišta izduvnim gasovima, 100% manje habanja mehanizacije, 100% smanjenje rizika po zdravlje…

Junior Agrar već treću godinu sa svojim obučenim ekipama i licenciranim pilotima uspešno vrši uslužne tretmane agro dronovima na poljoprivrednim parcelama širom Srbije. Svake godine povećavamo broj letelica kako bi odgovorili na sve veću potražnju naših usluga.

Poljoprivredni dron je sinonim za napredak u poljoprivredi i uvođenje pametnih mašina u proizvodnju. Njegove jedinstvene osobine, uključujući rad na kišom natopljenim parcelama, odsustvo gaženja useva, sposobnost letenja danju i noću, uštede u svim segmentima, kao i izuzetnu preciznost i efikasnost, čine ga nezamenljivim partnerom za svakog poljoprivrednika koji teži maksimalnim prinosima uz smanjenje troškova i minimalan uticaj na okolinu.

Cene tretmana su u skladu sa “Cenovnikom mašinskih usluga u poljoprivredi” Zadružnog saveza Vojvodine. Precizna cena zavisi od veličine i lokacije parcele. Zato nazovite na vreme da rezervišete dron, da se dogovorimo i započnemo saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Daniel +381 63 1020 501

Vladimir +381 63 546 925

Za sve dodatne informacije možete nam pisati na email: junioragrar@gmail.com