Monitoring centar

Junior Security Monitoring centar počeo je sa radom (sad već davne) 1998 godine. Danas je to jedan od najmodernijih monitoring centara u Srbiji. Mi u Junior Security Monitoring centru radimo non-stop 24 sata, 7 dana u nedelji, 365 (ili 366) dana u godini!

Sa našim klijentima komuniciramo na sve moguće načine koji su u današnje vreme dostupni. Softver koji koristimo u našem Monitoring centru je proizvod najnovije generacije razvijen u Evropskoj uniji i poseduje sve svetske sertifikate. Neprekidno radimo na poboljšanju naših servisa i usluga uz korišćenje proizvoda najnovije tehnološke generacije.

Sisteme obezbeđenja postavljamo diskretno, tamo gde će biti skriveni od pogleda, a nakon rada naših instalatera sve ostaje uredno. Za više informacija o rešenjima za vašu bezbednost koja će biti pristupačna i savremena, kontaktirajte Junior Security savetnika obezbeđenja. Bićemo zaista srećni da vam pomognemo u izboru proizvoda i usluga po vašoj meri.

Cilj nam nije samo da budemo lideri u svetu obezbeđenja, već i da postanemo standard u domenu bezbednosti i alarm monitoringa. Na žalost, postoji pogrešno mišljenje da je bezbednost skupa. Mi se trudimo da vama, našim klijentima, ponudimo rešenja koja su finansijski pristupačna i prihvatljiva. Od nas uvek možete očekivati samo najbolju tehnologiju iz oblasti bezbednosti koja je trenutno dostupna na tržištu po najboljim cenama. Proizvodi koje koristimo konstruisani su da budu jednostavni za korišćenje. Na kraju krajeva, nama je najvažnije da se vi osećate prijatno i bezbedno.