MAPIRANJE POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA

AKCIJSKA CENA

Mapiranja velikih poljoprivrednih parcela je projekat koji trenutno sprovodi “Junior Agrar”, preduzeće poznato po ulaganju u razvoj poljoprivredne industrije. Imamo cilj da pomoću preciznog mapiranje zemljišta iz vazduha specijalizovanim dronovima, kreiramo trodimenzione – 3D navigacione mape. Ove mape služie agro dronovima i pametnim poljoprivrednim mašinama za precizne tretmane zemljišta i useva. Ovakav pristup pruža brojne prednosti za poljoprivrednike, od smanjenja troškova do povećanja prinosa.

Povoljnost za vlasnike zemljišta je posebna ponuda od strane “Junior Agrara” koja važi do 01. maja 2024. godine. Nudimo subvencionisane cene za mapiranje poljoprivrednih parcela u Srbiji koje su i do 3 puta niže od tržišnih u zavisnosti od lokacije i površine zemljišta.

Tretmani useva i mapiranje poljoprivrednih parcela uz pomoć dronova i specijalizovanih softvera je budućnost poljoprivrede, a firma “Junior Agrar” je na čelu ovog tehnološkog napretka. Saradnja sa “Junior Security” doo garantuje da su vaši podaci sigurni i da sve informacije koje se prikupe tokom mapiranja budu potpuno bezbedne. Za individualne poljoprivrednike i velike poljoprivredne sisteme, bezbednost podataka je od suštinskog značaja i to je nešto čemu se ova dva partnera ozbiljno posvećuju.

Za one koji žele više, Junior Agrar pomoću drona Phantom P4 multispectral vrši uslugu snimanja iz vazduha sa 5 spektralnih kamera indekse vegetacije poljoprivrednih useva – GNDVI; LCI; NDRE; NDVI; OSAVI

Ovo je prilika koju svaki poljoprivrednik treba da iskoristi kako bi unapredio svoje poslovanje i postigao veću produktivnost.

Mapiranje parcela i uslužne tretmane useva poljoprivrednim dronom DJI AGRAS T30 možete naručiti putem kontakt telefona: