Mi slavimo, Vi profitirate.

video nadzor

Povodom obeležavanja 25 godina rada odvojili smo značajna sredstva kako bi doprineli dobrobiti našeg društva sa ciljem povećanja nivoa svesti o bezbednosti kako pojedinaca, tako i objekata. U cilju unapređenja rada sa korisnicima obezbedili smo 25 video-nadzornih kompleta koje dajemo na korišćenje za prvih 25 klijenata koji nas kontaktiraju.

Video-nadzorni komplet obuhvata:

  • DVR snimač HD rezolucije renomiranog proizvođača sa 4 video ulaza za kamere i LAN portom za pristup internetu što otvara mogućnost nadzora i preko smart telefona – bilo kada i bilo gde
  • 4 HD VandalProof kamere za unutrašnju i spoljnu montažu sa IC osvetljenjem dometa do 20m u noćnom režimu
  • HDD renomiranog proizvođača kapaciteta dovoljnog za arhiviranje snimka od 30 dana, što je u skladu sa zakonskom obavezom
  • Kablovi do 30m Military Grade Standarda za unutrašnju i spoljnu montažu
  • Stabilisano napajanje
  • Ostali potrošni materijal.

Junior Security je firma koja može da se pohvali dugogodišnjim radom u oblasti implementacije i monitoringa sistema tehničke zaštite. Stoga smo u situaciji da ponudimo usluge licenciranih instalatera za postavljanje opreme čije licence su u skladu sa zakonima Republike Srbije.

*Da bi mogli da pristupimo DVR snimaču na lokacijama potrebno je da imate fiksnu javnu IP adresu ili zakupljen profesionalni DYNDNS nalog. Ako ga nemate, mi ćemo Vam kreirati profesionalni DYNDNS nalog potpuno besplatno.

Formu za kontakt popunite na adresi: https://juniorsecurity.co.rs/videonadzor.htm