Budućnost na dohvat ruke

ajax sistem

Sigurnost bez kompromisa

Savremena tehnologija hvata zalet i u našoj zemlji, a Junior Security se trudi da bude prvi u usvajanju inovativnih tehnologija i predstavi nešto novo na domaćem tržištu. Kako bi odgovorili na potrebe modernog doba, s ponosom objavljujemo da je “Junior Security” DOO iz Zrenjanina prva firma u Srbiji u čijoj ponudi se od sada nalaze i sistemi tehničke zaštite jedne od najnagrađivanijih security kompanija u Evropi – Ajax Systems.

Ajax Systems je kompanija koja kombinovanjem inovativnih sigurnosnih tehnologija i modernog dizajna nudi svojim korisnicima beskompromisno pouzdane bezbednosne sisteme.

Pouzdana zaštita od lažnih uzbuna

U teoriji, bezbednosni sistemi imaju jedan zadatak – da zaustave upadače. Međutim, u praksi je drugačije – buka, radio frekvencije i, naravno, kućni ljubimci su česti uzročnici lažnih uzbuna. Iz tog razloga je Ajax tehnologija prilagođena svakodnevnom životu i preventuje lažne uzbune.

Sve na jednom mestu

Ajax Security System je mobilna aplikacija namenjena krajnjim korisnicima pomoću koje se proverava stanje, uključivanje i isključivanje sistema, kao i izmena podešavanja sistema u svega nekoliko pritiska na telefon. Prilikom pokretanja sistema, Ajax sistem automatski izveštava o svakoj promeni u obezbeđenom objektu i statusu samog sistema.

Naravno, posao monitoringa uvek treba da obavlja licencirana security kompanija, a Junior Security je prva firma na teritoriji Srbije sa uspešno završenom implementacijom Ajax sistema u svoj Monitoring centar.

Aplikacije su dostupne za iOS kao i za Android platformu.

Radni vek baterije i do 7 godina

Učestala zamena baterija ume da bude naporan posao i često se zanemaruje. Da bi se izbegla kompromitovanost sistema, Ajax koristi posebne komponente i softver pored kojih ćete zaboraviti na zamenu baterija, a sistem će funkcionisati besprekorno godinama.

Sigurnost sistema na potpuno novom nivou

Ajax je svoje podatke zaštitio 128-bitnom enkripcijom, i svaki hakerski pokušaj prolazi bez uspeha. Svako fizičko oštećenje bilo kog senzora rezultovaće u aktivaciji sistema, a upadače detektuje na prvom koraku.

Jeweller – snažna i proverena konekcija

Ajax koristi savremenu tehnologiju bežične radio-komunikacije smeštenu u Jeweller – uređaj koji povezuje vaše Ajax uređaje na razdaljini do 2000m. Signal je zaštićen “Rolling Code” enkripcijom i autentikacijom, pouzdan koliko i konekcija kablom.

Otvorite vrata dizajnu budućnosti

Kombinovanjem umetnosti sa tehnologijom, Ajax je kreirao super pouzdan, elegantan, jednostavan za korišćenje i najvažnije – siguran alarmni sistem. Ajax sistem savršeno pristaje svakom objektu, bez straha od narušavanja dizajna enterijera.

Dobitnik prestižne Security & Fire Excellence Awards 2017 nagrade

Najinovativniji i najpouzdaniji proizvodi iz oblasti sigurnosti i zaštite od požara odabrani su pod pokroviteljstvom IFSEC International i FIREX International – najvećih svetskih izložbi sistema tehničke bezbednosti. Svake godine se stotine vodećih svetskih firmi bore za osvajanje nagrade u jednoj od 25 kategorija. Osvajanjem ove nagrade Ajax Systems je potvrdio da se bez pogovora radi o vrhunskom kvalitetu.

Već smo uveliko zakoračili u 2018. godinu, godinu u kojoj je akcenat bačen na razvijanje IoT (Internet of Things) tehnologije. Kablovi se ubrzanim tempom izbacuju iz upotrebe, a bežična tehnologija postaje dominantna u svakoj oblasti naših života – od bežičnih slušalica za telefone do kompletnih Wireless sistema za “pametne” kuće.

Ajax – The new generation of wireless security systems

Osećate se nesigurno u svom domu i želite da zaštitite svoju imovinu? Tražite nešto elegantnije i pouzdanije od klasičnih alarmnih sistema?

Ajax Systems je pravo rešenje za Vas.