Alarmni sistem SUPER GUARD 3

super guard 3

Sve veći broj ljudi ima osećaj ugroženosti osnovnih civilizacijskih vrednosti kao što su porodica i dom. Da bi se zaštitili od provalne krađe potrebno je ugraditi alarmni sistem. Alarmni sistem SUPER GUARD3 je jednostavno i efikasno rešenje zaštite Vaše imovine kojim ćete lako upravljati.

Postoji pogrešno mišljenje da je bezbednost skupa. Mi se trudimo da vam ponudimo rešenja koja su finansijski pristupačna. Ponudićemo vam najbolju tehnologiju iz oblasti bezbednosti koja je trenutno dostupna na tržištu, a iznad svega cilj nam je da se osećate prijatno i bezbedno.

KAKO DA POSTANEM KORISNIK ALARMNOG SISTEMA SUPER GUARD 3?

Kontaktirajte nas, naša komercijala će odgovoriti na sva Vaša pitanja, a najvažnije je da znate:

  1. SUPER GARD 3 alarmni sistem sastoji se od: alarmne centrale, tastature, transformatora, akumulatora, unutrašnje sirene, 3 komada IC senzora pokreta i 30 metara kabla.
  2. SUPER GUARD 3 alarmni sistem instaliraćemo u Vaše prostorije po potpisivanju tipskog korisničkog ugovora sa minimalnim trajanjem od dve godine. SUPER GUARD 3 Vam dajemo na klorišćenje, servisiramo ga i vršimo nadzor nad Vašim objektom i imovinom sve vreme dok traje ugovorni odnos.
  3. Jednokratna cena programiranja alarmnog sistema SUPER GARD 3 i povezivanja sa MONITORING CENTROM iznosi 2.500 din. + PDV. Alarmni sistem postavljamo diskretno, sakriven od pogleda, a nakon rada naših instalatera sve ostaje uredno.
  4. Alarmni sistem SUPER GARD 3 nadzire naš MONITORING CENTAR koji je danas najmoderniji u Srbiji, radi 24 sata, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini. MONITORING CENTAR pokriva sve opštine u Srbiji. Naša dežurna služba reagovaće momentalno po aktiviranju Vašeg alarmnog sistema, a u skladu sa protokolom koji Vi odredite prilikom sklapanja ugovora. Moguće je uz doplatu od 1.000 din. + PDV/mesec angažovati i interventnu jedinicu ovlašćenog fizičkog obezbeđenja.
  5. SUPER GARD 3 alarmni sistem namenjen je i fizičkim i pravnim licima, a možete ga dodatno nadograditi u zavisnosti od potreba obezbeđenja Vašeg objekta: daljinskim upravljanjem, megnetnim senzorima, senzorima loma stakla, većim brojem senzora pokreta, ugradnjom spoljne sirene, panik tasterom, senzorima gasa, vode, temperature i dima, interfonom…

Povezani tekstovi:
Alarmni sistem SUPER GUARD 3 GPRS

Video nadzor ili alarm?

Sve informacije na:

Tel: +381 (0)23 236 634
Mob: +381 (0)60 60 20 502
office@juniorsecurity.co.rs
marketing@juniorsecurity.co.rs