Alarmni sistem SUPER GUARD 3 GPRS

SUPER GUARD 3

Postoji pogrešno mišljenje da je bezbednost skupa. Mi se trudimo da vam ponudimo rešenja koja su finansijski pristupačna. Ponudićemo vam najbolju tehnologiju iz oblasti bezbednosti koja je trenutno dostupna na tržištu, a iznad svega cilj nam je da se osećate prijatno i bezbedno.

Da bi se zaštitili od provalne krađe potrebno je ugraditi alarmni sistem. Alarmni sistem SUPER GUARD 3 GPRS je jednostavno i efikasno rešenje zaštite Vaše imovine. Sa ovim alarmnim sistemom se veoma lako upravlja putem aplikacije za smart telefone, sa bilo koje lokacije u svetu.

KAKO DA POSTANEM KORISNIK ALARMNOG SISTEMA SUPER GUARD 3 GPRS?

Kontaktirajte nas, naša komercijala će odgovoriti na sva Vaša pitanja, a najvažnije je da znate:

  1. SUPER GARD 3 GPRS je hibridni alarmni sistem koji se sastoji od najnovije generacije opreme: alarmne GPRS centrale sa SIM karticom, tastature, transformatora, akumulatora, unutrašnje sirene, 3 komada IC senzora pokreta i 30 metara kabla.
  2. SUPER GUARD 3 alarmni sistem instaliraćemo u Vaše prostorije po potpisivanju tipskog korisničkog ugovora sa minimalnim trajanjem od dve godine. SUPER GUARD 3 GPRS Vam dajemo na korišćenje, servisiramo i vršimo nadzor nad Vašim objektom i imovinom sve vreme dok traje ugovorni odnos za mesečnu naknadu od 3.000 din. + PDV.
  3. Jednokratna cena programiranja alarmnog sistema SUPER GARD 3 GPRS i povezivanja sa MONITORING CENTROM iznosi 3.500 din. + PDV. U slučaju naknadne izmene korisničkih podataka, reprogramiranje je lako i brzo. Alarmni sistem postavljamo diskretno, sakriven od pogleda, a nakon rada naših instalatera sve ostaje uredno.
  4. Alarmni sistem SUPER GARD 3 GPRS nadzire naš MONITORING CENTAR koji je danas najmoderniji u Srbiji, radi 24 sata, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini. MONITORING CENTAR pokriva sve opštine u Srbiji. Naša dežurna služba reagovaće momentalno po aktiviranju Vašeg alarmnog sistema, a u skladu sa protokolom koji Vi odredite prilikom sklapanja ugovora. Moguće je uz doplatu od 1.000 din. + PDV/mesec angažovati i interventnu jedinicu ovlašćenog fizičkog obezbeđenja.
  5. SUPER GARD 3 GPRS alarmni sistem namenjen je i fizičkim i pravnim licima, a možete ga dodatno nadograditi u zavisnosti od potreba obezbeđenja Vašeg objekta: daljinskim upravljanjem, megnetnim senzorima, senzorima loma stakla, većim brojem senzora pokreta, ugradnjom spoljne sirene, panik tasterom, senzorima gasa, vode, temperature i dima, interfonom…