Alarmni sistem + Monitoring centar 24/7 + video nadzor = Junior Security

ALARMNI SISTEMI

Alarmni sistem je još uvek najpouzdaniji sistem zaštite lične imovine jer objedinjuje senzore pokreta, loma stakla, dima, gasa, vode, temperature… Senzori koje postavljamo na adekvatna mesta aktiviraju alarm u zadatim okolnostima. Da bi se zaštitili od provalne krađe najvažnije je ugraditi alarmni sistem. Za vrlo kratko vreme pravilno korišćenje alarmnog sistema postaje deo Vašeg svakodnevnog života. Alarmni senzori pokreta pokrivaju celu prostoriju, tako da ulazak provalnika kroz bilo koji prolaz izaziva aktiviranje alarma i uključenje sirene koja može biti spoljna ili unutrašnja. Istog momenta aktivira se alarmno stanje u Monitoring centru Junior Security koji radi 24 sata, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

ALARMNI SISTEM SUPER GUARD 3

Jednostavno i efikasno rešenje zaštite Vaše imovine kojim ćete lako upravljati.

ALARMNI SISTEM SUPER GUARD 3 GPRS

Sa ovim alarmnim sistemom se veoma lako upravlja putem aplikacije za smart telefone, sa bilo koje lokacije u svetu.

ALARMNI SISTEM SUPER GUARD AJAX

Najsavremeniji bežični alarmni sistemi koji se stilski uklapaju u najmodernije enterijere. Brza, čista i laka montaža. Sa ovim sistemom se veoma lako upravlja daljinskim upravljačem ili putem aplikacije za smart telefone, sa bilo koje lokacije u svetu.

MONITORING CENTAR 24/7

Dežurna služba Monitoring centra Junior Security reagovaće momentalno po aktiviranju Vašeg alarmnog sistema, a u skladu sa protokolom koji Vi odredite prilikom sklapanja ugovora: obaveštavanje vlasnika, slanje angažovanog fizičkog obezbeđenja na lice mesta, obaveštavanje nadležnih državnih organa (policija, vatrogasci, hitna pomoć). Korisnik usluge monitoring centra redovno dobija izveštaje o svim alarmnim stanjima. Alarmni sistem u komunikaciji sa softverom Monitoring centra sam prijavljuje sve probleme vezane za napajanje, stanje baterija ili akumulatora. Ovi podaci koriste operaterima da na vreme pošalju ekipu za servis alarmnog sistema ili da u momentu spreče sabotažu celog sistema ili njegovog dela.

VIDEO NADZOR

Sistem video nadzora omogućiće Vam da znate šta se dešava u Vašoj kući ili oko kuće. Videćete ko prolazi ali i ko se zadržava i razgleda. Svaki provalnik će dobro razmisliti pre nego što uđe u objekat na kome se nalazi kamera. Svaki sistem video nadzora koji instaliramo, po želji korisnika integrišemo sa Alarmnim sistemom i Monitoring centrom. Celom sistemu to daje dodatnu sigurnosnu opciju koja se zove „video verifikacija alarmnog stanja“ pomoću koje operateri Monitoring centra imaju dodatnu potvrdu lažne ili prave uzbune alarma. Video nadzor koji nije povezan sa senzorskim alarmnim sistemom nije uspešna zaštitita od provalne krađe. Video nadzor koji ugrađuje Junior Security omogućuje Vam da imate sliku sa svih kamera ma gde bili na zemaljskoj kugli, preko personalnog računara ili aplikacije na mobilnom telefonu.

Junior Security je firma koja može da se pohvali dugogodišnjim radom u oblasti implementacije i monitoringa sistema tehničke zaštite. Stoga smo u situaciji da naše usluge vrše licencirani instalateri za postavljanje opreme čije licence su u skladu sa zakonima Republike Srbije.

kontakti:

office@juniorsecurity.co.rs

kontakt telefoni za Vojvodinu i Beograd

+381 (0) 60 60 20 502

+381 (0) 60 70 13 330

Kontakt telefon za Kraljevo i užu Srbiju

+381 (0) 60 70 14 297