AKTIV PATROL

aktiv patrol

Želite da na efikasan i savremen način upravljate radom poljočuvarske službe? Želite da znate u svakom trenutku gde su i šta rade poljočuvari? Želite da troškovi budu na nivou koji vama odgovara?

Da li ste znali da vam za to treba uređaj dimenzija sličnih mobilnom telefonu? Revolucija u patroliranju je ovde! Junior Security vam sa ponosom predstavlja AKTIV PATROL sistem! Prvi uređaj na našem tržištu koji omogućava monitoring u realnom vremenu zaposlenih u poljočuvarskim službama!

Jedinstveni AKTIV PATROL SISTEM omogućava lociranje i nadzor osoba i pokretnih predmeta u realnom vremenu. Pored funkcija nadgledanja i podrške, uređaj omogućava uspostavljanje glasovne komunikacije (sa Junior Security Monitoring centrom).

Upotrebom najnovijih tehnologija, AKTIV PATROL SISTEM karakteriše izdržljiva baterija, dok ugrađeni akcelerometar omogućava dobijanje informacija o tome da li se osoba sa uređajem kreće ili je npr. iznenada pala dole.

AKTIV PATROL SISTEM je dizajniran da bude moderan uređaj, jednostavan za upotrebu, koji svojim korisnicima nudi brojne pogodnosti za lakši nadzor funkcionisanja poljočuvarske službe!

Junior Security Zrenjanin

023 610 610

www.juniorsecurity.co.rs

office@juniorsecurity.co.rs

marketing@juniorsecurity.co.rs