Stari i bolesni

SOS taster – u tasteru je spas!

Servis hitnog poziva u pomoć za stare, bolesne i nemoćne osobe!

Moj SOS servis za pomoć starim, bolesnim i nemoćnim dragim osobama omogućuje da korisnik jednostavnim pritiskom Panik tastera uputi hitan poziv u pomoć I Junior Security monitoring centar biva obavešten u roku manjem od 1 sekunde. Operater postupa po precizno utvrđenom protokolu odmah po prijemu SOS signala kao I po prijemu signala sa uređaja da u nadziranom prostoru nema pokreta više od 12 sati. Obaveštava se rodbina, hitna pomoć ili druge hitne službe. Panik taster koristi zaštitu od slučajnog aktiviranja najnovije generacije i pozadinsko LED osvetljenje visokog sjaja kao potvrdu aktiviranja. Maksimalni domet na otvorenom je do 1300m uz korišćenje stabilne radio veze. U stambenoj zgradi domet je do 2 sprata iznad/ispod stana u kome se nalazi uređaj. U kućama je domet do 150m oko kuće što garantuje bezbednost i duboko unutar dvorišta.

Panik taster je otporan na udar, prodor prašine i prskanje vode (nije otporan na tuširanje i potapanje u vodu). Možete ga nositi oko vrata ili ga zalepiti na čvrstu podlogu. Moguće je dodavanje do 50 Panik tastera po objektu.

Usluga Moj SOS servis omogućava poziv za pomoć drage osobe koja stiže u operativni centar u najkraćem mogućem roku I reakciju u najkraćem mogućem roku. Stari i bolesni zadržavaju svoju nezavisnost i autonomiju, dok osobe koje žive same dobijaju dodatnu sigurnost i samopouzdanje (jer znaju da se neko brine o njima). Sistem je pogodan i za decu koja nemaju celodnevni roditeljski nadzor.

Sigurnost da će osobi o kojoj se staramo biti pružena pomoć i kada smo odsutni jer su servisi dostupni 24/7 uz trajnu garanciju na iznajmljenu opremu. Razvili smo I SOS taster sa elektronskom bravom za otključavanje ulaznih vrata, čime je ulaz u prostoriju moguć bez razvaljivanja jer se ulazna vrata automatski otključavaju čim se SOS taster aktivira.

Celokupan sistem se iznajmljuje bez bilo kakvih ulaganja u opremu, a nakon korišćenja, oprema se vraća bez dodatnih troškova. Ugovor se zaključuje na samo 12 meseci.

SOS

Legenda