Vozila

Go4GPS sistem za satelitsko praćenje vozila

Vaša vozila pod vašom kontrolom!

Go4GPS je evropski brend za GPS nadzor koji se nakon dugogodišnjeg rada sistema u zemljama Evropske Unije pozicionira i u Srbiji.

Generalni zastupnik Go4GPS sistema za Srbiju je Junior Security Zrenjanin. Za razliku od sličnih postojećih rešenja na tržištu Srbije, usluga Go4GPS sistema omogućava veći kvalitet usluga GPS praćenja sa neuporedivo više opcija podešavanja i izveštavanja, kao i nadzor Junior Security monitoring centra koji radi 24 sata dnevno 7 dana u nedelji 365 ili 366 dana u godini.

Usluga podrazumeva korisnički pristup uređajima za GPS praćenje u realnom vremenu na Go4GPS serveru, arhiviranje podataka do 90 dana unazad, pristup arhiviranim podacima i prikaz kretanja osoba ili vozila na mapama. Go4GPS sistem uštedeće vam vreme i novac, a unaprediti sistem nadzora vaše imovine na četiri točka. U zavisnosti od potreba klijenta, na GPS uređaje se mogu povezati sonde za očitavanje nivoa goriva i temperature, IButton čitači i ključevi za identifikaciju vozača, panik tasteri, kao i razni senzori.

Ukoliko naručilac nema mogućnosti ili jednostavno ne želi da instalacije uređaja i dodatne opreme realizuje samostalno, kompanija Junior Security raspolaže edukovanim tehničkim timom koji će po dogovoru izaći na teren i celokupan posao montaže, preseljenja i demontaže uređaja kao i instalaciju dodatne opreme, uraditi po vašem nalogu i po minimalnim cenama.

Preko 250 GPS uređaja kompatibilno je sa našim serverom (detalji na LINKU). Ukoliko nemate sopstveni GPS uređaj, Junior Security je dugogodišnji uvoznik GPS uređaja sa EU sertifikatima I prodajemo ih po najpovoljnijim cenama u Srbiji. Portfolio GPS uređaja iz naše ponude prilagođen je monitoringu motocikala, automobila, lakih teretnih vozila, teških teretnih vozila, građevinskih radnih mašina, poljoprivrednih mašina, plovnih objekata, kontejnera za prevoz robe, ljudi i kućnih ljubimaca. Korisnički pristup podacima je omogućen preko Web interfejsa, tako da se identifikacija korisnika vrši na osnovu unešenog korisničkog imena i lozinke koju dobijate prilikom otvaranja korisničkog naloga. Nije potreban nikakav specijalni softver jer je Go4GPS softver već integrisan u korisnički interfejs na serveru.


Kao legalni korisnici Google usluga, ugovorom o prosleđivanju usluge odobrena je autorizacija za korišćenje mapa i funkcija koje nam Google obezbeđuje. Zahvaljujući identifikaciji koju server obezbeđuje korisnicima ka Google serverima, prioritet i nivo kvaliteta dobijenih mapa je viši od onog koji imaju korisnici besplatnih Google usluga i bez ograničenja broja pristupa. Pored Google usluga sistem nudi i pristup OSM Maps, Bing maps ili Yandex maps. Kretanje I lokaciju vašeg vozila možete pratiti u svakom trenutku na monitoru personalnog računara, tableta ili “pametnog telefona”!

 

Legenda