Pretvorite Vaš besplatan WiFi u najmoćniju reklamu

Always connected – Or the life around wifi hotspots

Kompanija JuniorSecurity postala je ovlašćeni distibuter za Srbiju i Crnu Goru najboljeg evropskog HotSpot portala Tanaza koji se distribuira pod brendom SuperHotSpot.

SuperHotSpot Vam omogućava logovanje korisnika na Vaš besplatan Wi-Fi uz najefikasnije reklamiranje prilikom samog logovanja, kako putem eMailova dobrodošlice, tako i kasnijem kreiranjem kampanja i slanjem eMailova sa obaveštenjem o akcijama i popustima.

SuperHotSpot sistemi namenjeni su hotelima, apartmanima, kafićima, barovima, restoranima, picerijama, muzejima, bioskopima, školama, tržnim centrima, marketima… Iskoristite Vaš Internet, kako bi svoje korisnike informisali o svojim aktivnostima i akcijama na veoma jeftin način.

Vama nudimo da iskoristite idealnu priliku da budete primećeni na tržištu i promovišete vaš željeni brend na najsavremeniji i najbrži način.

Ukoliko mislite da Vaši klijenti zaslužuju najkvalitetniju internet konekciju uz najjednostavniji način prijavljivanja, a Vi najefikasniji sistem reklamiranja putem koga dopirete direktno do svakog svog klijenta onda je SuperHotSpot portal savršen izbor za Vas.

Budite i Vi deo naših zadovoljnih korisnika!

Uštedite vreme i novac.

SuperHotSpot