Obezbedite poslovni prostor bez fizičkog obezbeđenja

Imate problema sa zaštitom vašeg poslovnog prostora? Nemate poverenja u nesavesne noćne portire zbog prijašnjeg lošeg iskustva? Želite najviši nivo bezbednosti vašeg objekta, ali sve bez angažovanja fizičkog lica?

MOGUĆE JE!

Napornim radom naših stručnjaka i kombinacijom više različitih sistema tehničkog obezbeđenja došli smo u priliku da ponudimo potpuno nov način obezbeđivanja poslovnog objekta. Ovaj sistem isključuje potrebu za portirom, odnosno noćnim čuvarom, a može se priuštiti za značajno manje mesečnog izdatka u odnosu na iznajmljivanje fizičkog obezbeđenja.

O čemu je reč?

Radi se o povezivanju tri različita sistema tehničkog obezbeđenja u kompletnu celinu, i to: kontrole pristupa, video-nadzora i alarmnog sistema – direktno povezanih sa Monitoring Centrom. Kontrola pristupa predstavlja čitač kartica/privezaka koji je povezan sa ultra jakom magnetnom bravom i pruža evidenciju ulaska/izlaska lica iz objekta. Samo osobe koje poseduju tag imaju pristup objektu. Nakon izlaska poslednje osobe iz objekta po završetku radnog vremena, alarmni sistem se automatski naoružava i štiti objekat. Povezivanje alarmnog i video-nadzornog sistema sa monitoring centrom igra veoma bitnu ulogu u ovakvom načinu obezbeđivanja. Pri aktivaciji alarma, video-signal se u realnom vremenu emituje u našem Monitoring Centru, gde se vrši video-verifikacija trenutnog stanja štićenog objekta. Po utvrđivanju zateknutog stanja, bilo da je u pitanju stvarna provala ili lažna uzbuna, obaveštavaju se fizičko obezbeđenje ili policija kako bi u najkraćem roku izašli na lice mesta – sve u zavisnosti od stepena opasnosti. Takođe, ovo je savršena prevencija lažnih uzbuna, koje su česta pojava današnjice.

Kolika je sigurnost da će doći do pravovremene reakcije u slučaju provale/pokušaja krađe?

Monitoring centar radi neprestano – 24 sata 7 dana u nedelji (i praznicima), a dežurna služba reagovaće momentalno po aktiviranju vašeg alarmnog sistema – sve u skladu sa protokolom koji vi odredite prilikom sklapanja ugovora.

Pitate se koliko će to sve da košta?

Prava sitnica. Obezbeđivanje objekta na ovakav način iziskuje daleko manje mesečnih troškova od unajmljivanja noćnog čuvara/portira. Kompletna oprema daje se na revers uz potpisivanje ugovora uz redovno održavanje. Cena zavisi od veličine objekta, broja ulaza u objekat itd…

Naše sisteme čine isključivo najkvalitetniji proizvodi iz polja tehničke zaštite, sa ciljem da zadovolje i najzahtevnije klijente. O samom kvalitetu naših sistema i usluga svedoče hiljade zadovoljnih korisnika, a upravo ovakav sistem koristi jedan od većih centara u ovom delu Vojvodine – “Banat” Biznis Centar.

Ukoliko ste zainteresovani ili želite više informacija kontaktirajte nas putem email-a na office@juniorsecurity.co.rs

Ili pozivom na broj:

+381 23/236-634
+381 23/236-635