Go4GPS najbolji servis za GPS nadzor

planeta
PRAĆENJE GPS UREĐAJA I USLUGA 24/7 MONITORING CENTRA.

Go4GPS je evropski brend za GPS nadzor koji se nakon dugogodišnjeg rada sistema u zemljama Evropske Unije pozicionira i u Srbiji. Za razliku od sličnih postojećih rešenja na tržištu Srbije, usluga Go4GPS sistema omogućava veći kvalitet usluga GPS praćenja sa neuporedivo više opcija podešavanja i izveštavanja, kao i nadzor monitoring centra koji radi 24 sata dnevno 7 dana u nedelji 366 dana u godini. Go4GPS sistem uštedeće Vam vreme i novac, a unaprediti sistem nadzora Vaše imovine. Generalni zastupnik Go4GPS sistema za Srbiju je Junior Security doo Zrenjanin.

Kao legalni korisnici Google usluga, ugovorom o prosleđivanju usluge odobrena je autorizacija za korišćenje mapa i funkcija koje nam Google obezbeđuje. Zahvaljujući identifikaciji koju server obezbeđuje korisnicima ka Google serverima, prioriteti i nivoi kvaliteta dobijenih mapa su viši od onih koje imaju korisnici besplatnih Google usluga, i bez ograničenja broja pristupa. Pored Google usluga sistem nudi i pristup OSM Maps, Bing maps ili Yandex maps.

Korisnički pristup podacima je omogućen preko Web interfejsa, tako da se identifikacija korisnika vrši na osnovu unešenog korisničkog imena i lozinke koju dobijate prilikom otvaranja korisničkog naloga. Nije potreban nikakav specijalni softver jer je Go4GPS softver već integrisan u korisnički interfejs na serveru.

Besplatna aplikacija omogućava interfejs za GPS nadzor i preko smart telefona i tableta. Takođe, instalacijom besplatne aplikacije koja može biti skrivena ili vidljiva, smart telefoni postaju GPS uređaji čije aktivnosti možete pratiti na Go4GPS serveru.

Svakom korisniku se prikazuju samo podaci o GPS uređajima koji su njemu dodeljeni, ali je u ovom sistemu specifično to da se jedno vozilo može prikazati kod više različitih korisnika, pa se na taj način mogu „grupisati vozila“ po nivoima ovlašćenog pristupa u kompanijama. Na primer: vozač – šef voznog parka – tehničko rukovodstvo – Go4GPS monitoring centar. Sva četiri korisnika imaju svoju autorizaciju i vide samo vozila koja su im dodeljena, to jest isto vozilo može da se prati kroz sva četiri korisnička naloga.

Kompletan prikaz je dizajniran tako da se na veoma intuitivan način prikazuju svi podaci i praktično nije potrebna specijalna obuka za personalnu upotrebu korisničkog interfejsa. Naravno, Help desk koji je preveden na Srpski jezik može pružiti pomoć u slučaju naprednih podešavanja, npr. za izradu vlastitih POI tačaka (imenovanje lokacije, radi preglednijeg putnog izveštaja), obaveštavanja o servisnim stanjima vozila, postavljanje markera na zone ruta, kreiranja raznih izveštaja…

Osnovne funkcije Go4GPS sistema:

Usluga podrazumeva pristup uređajima za GPS praćenje u realnom vremenu na Go4GPS serveru, arhiviranje podataka do 90 dana unazad, pristup arhiviranim podacima i prikaz kretanja osoba ili vozila na mapama, kao i nadzor GPS uređaja od strane Go4GPS monitoring centra.

Usluga sadrži sledeće najvažnije mogućnosti:

 1. Mapa sveta zasnovana na Google Maps , OSM Maps, Bing maps ili Yandex maps
  • Određivanje trenutne pozicije uređaja
  • On- line digitalno praćenje uređaja putem interneta
  • Uvid u pređene rute i njihov naknadni pregled
  • Pregled i analiza trenutne brzine kretanja dijagramskim prikazom
  • Pregled arhive i analiza trenutnog stanja raznih senzora
 2. Usluga izdavanja putnog izveštaja (u .pdf ili .xls formatu)
  • Tačke zastoja, brzina, parkiranje, vreme putovanja itd., izdati u formi putnog izveštaja
  • Označavanje definisanih vlastitih interesnih tačaka (POI) u putnom izveštaju prema imenu uređaja
  • Markiranje specijalno definisanih interesnih tačaka (“zabranjene zone”) u putnom izveštaju
 3. Pregled i analiza vrednosti preko dijagrama
  • Prikaz promene stanja nivoa goriva (opciono, sa ugrađenom sondom) za izabrani period preko dijagrama
  • Prikaz promene stanja temperature (opciono, sa ugrađenim senzorom) za izabrani period preko dijagrama
  • Prikaz položaja vozila u odabranom trenutku na dijagramu
  • Prikaz nadmorske visine…
 4. Na raspolaganju su i posebne usluge Go4GPS monitoring centra, koje zahtevaju adekvatnu instalaciju i podešavanja osnovnog uređaja, kao i instalaciju dodatne opreme. Kao najbitnije možemo navesti:
  • zaštita od krađe (telefonski poziv Go4GPS monitoring centra po utvrđenom protokolu, usled aktivacije auto alarma ili ukoliko se vozilo kreće bez datog kontakta)
  • tretiranje tastera u vozilu za dojavu u slučaju PANIK uzbune (telefonski poziv Go4GPS monitoring centra po utvrđenom protokolu, usled aktivacije Panik tastera)
  • Kontrola ulaska ili izlaska GPS uređaja iz unapred definisane geografske zone. (telefonski poziv Go4GPS monitoring centra po utvrđenom protokolu, usled prelaska definisane zone)
 5. U slučaju da želite uvid u podatke o nivou goriva ili temperature, neophodna je montaža adekvatnih sondi i aktivacija date usluge. U tom smislu postoje:
  • Sonda za merenje nivoa goriva
  • Temperaturni senzori
  • Modul za praćenje broja obrtaja motora
Prezentacija i testiranje:

Ukoliko želite da se detaljnije upoznate sa specifičnostima i prednostima Go4GPS sistema u odnosu na druge, naizgled slične sisteme na našem tržištu, možete otvoriti privremeni nalog na serveru www.go4gps.com povezati i besplatno pratiti 7 dana Vaš GPS uređaj ukoliko ga posedujete, ili možete pristupiti demo nalogu koji prikazuje realne uređaje. Takođe možete pogledati video prezentaciju Go4GPS sistema.

GPS uređaji:
Ruptela FM-Eco4 / Eco4+

Na spisaku GPS uređaja kompatibilnih sa Go4GPS serverom možete pronaći vaš model i povezati ga. Ukoliko nemate sopstveni GPS uređaj Junior Security doo ili ovlašćeni distributeri će Vam dostaviti ponudu prilagođenu Vašim potrebama. Oni su uvoznici GPS uređaja sa EU sertifikatima i imaju veliki lager sa najpovoljnijim cenam u Srbiji. GPS uređaji iz njihove ponude prilagođeni su monitoringu: motocikala, automobila, lakih teretnih vozila, teških teretnih vozila, građevinskih radnih mašina, poljoprivrednih mašina, plovnih objekata, kontejnera za prevoz robe, ljudi i kućnih ljubimaca. Uređaje isporučuju povezane sa Go4GPS serverom, garantnim listom i korisničkim ugovorom.

Dodatna oprema:

U zavisnosti od Vaših potreba, na GPS uređaje se mogu povezati sonde za očitavanje nivoa goriva i temperature, IButton čitači i ključevi za identifikaciju vozača, panik tasteri, kao i razni senzori. Ukoliko nemate sopstvene, kartice za GSM / GPRS komunikaciju obezbeđuju se od domaćih i stranih operatera, te se svi parametri pokrivenosti i kvaliteta ovih mreža odražavaju i na vaš sistem. Za svu dodatnu opremu Junior Security doo ili ovlašćeni distributeri će Vam dostaviti ponudu u skladu sa Vašim potrebama po najpovoljnijim cenama na tržištu.

Montaža i povezivanje GPS uređaja i dodatne opreme sa Go4GPS serverom:
Ruptela FM-Eco4 light / Eco4 light+

Ukoliko naručilac ne želi da instalacije uređaja i dodatne opreme realizuje u vlastitoj režiji, Junior Security doo ima obučen tehnički tim koji će po dogovoru izaći na teren i kompletan posao montaže, preseljenja i demontaže uređaja kao i instalaciju dodtne opreme, uraditi po Vašem nalogu i po minimalnim cenama.

Cenovnik:

Cena za mesečnu naknadu korišćenja Go4GPS servera formira se u odnosu na broj GPS uređaja koji se priključuju Vašoj grupi pri otvaranju korisničkog naloga i u zavisnosti da li posedujete GPS uređaje ili ih kupujete od ovlašćenih distributera. Precizan cenovnik usluge Go4GPS servera, GPS uređaja, dodatne opreme i eventualne montaže biće Vam dostavljen u posebnoj finansijskoj ponudi, a na osnovu Vaših potreba.

Ovlašćeni zastupnik za Srbiju:

Junior Security +381 (0)23 236 634

Ovlašćeni distributeri u Srbiji:

VWG Inženjering +381 (0)11 245 22 99

D_Impex +381 (0)21 661 57 99

Anubis Security +381 (0)63 206 006

Spectra Alarm +381 (0)21 475 50 60

Max Alarm +381 (0)37 460 722

BLACKBOX +381 (0)62 247 235